Nieuws uit Boxtel

Terug naar alle nieuwsberichten

Boxtelse Bazaar 1 juli, Het Goed doet mee

13 juni 2018

Ontmoeten en Verbroederen
Sinds 2002 wordt er onder dit motto jaarlijks de Bazaar Boxtel georganiseerd. Dit unieke evenement vond voor het eerst plaats in 2002, toen nog onder naam Selissenbazaar in de gelijknamige wijk. Van een kleine Bazaar in de wijk, is dit inmiddels uitgegroeid tot een groots festival in het prachtige Molenwijkpark met jaarlijks duizenden bezoekers.

Het doel, de missie van de Bazaar Boxtel is het samenbrengen van de diverse culturen en bevolkingsgroepen van Boxtel. Door het organiseren van de Bazaar wordt een bruisende omgeving gecreëerd waarin vanuit verschillende culturen muziek wordt gemaakt, eten en drinken wordt bereid, wordt gedanst en achtergronden van culturen zichtbaar wordt gemaakt.
En de rest…… dat doen de bezoekers zelf. Door de Bazaar te bezoeken, komen de verschillende culturen bij elkaar. De ambiance van heerlijke muziek, lekkere wereldse gerechten, dans, workshops en kramen leidt vanzelf tot het elkaar ontmoeten. En het elkaar ontmoeten in deze gemoedelijke sfeer maakt dat verbroedering vanzelf gebeurt.
En daarmee laat Boxtel zien dat iedereen vrij mag zijn en onbezorgd kan leven en groeien in onze gemeente.

Op zondag 1 juli zijn wij ook de gehele dag te vinden op de Boxtelse Bazaar.
Deze dag zullen wij gratis workshops geven, en kun je informatie inwinnen over onze services.

Kom gezellig langs en doe met ons mee! We hebben een creatieve tuin, waarin allerlei activiteitjes georganiseerd worden en waar je GRATIS aan kunt deelnemen, Graag tot dan!