Nieuws uit Boxtel

Terug naar alle nieuwsberichten

Bcy op 23 december Live Paint on Fashion!

20 december 2017

Zaterdag 23-12-2017 Live Paint Art on Fashion door Bcy bij kringloopwinkel Het Goed Boxtel

GOED Geverfd.

Live Paint Art on Fashion door Bcy bij kringloopwinkel Het Goed Boxtel.

Bcy is met name gefascineerd door hergebruik van bestaande kleding. Hij geeft gedumpte kleding een eigen look en heeft hiermee inmiddels een eigen stijl ontwikkeld, waarmee hij zich onderscheidt van de crowd.

Met verf, penseel, drukwerk en experimentele technieken bewerkt hij kledingstukken tot unieke kunstwerkjes. Tijdens zijn mode opleiding loopt Bcy stage bij Citydwellers in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven.

Hier lanceert hij in november 2017 zijn eigen mode label STEVEN BLANCO en gaat zijn grote wens in vervulling. Het enthousiasme van het winkelend publiek geeft een enorme boost om zijn lijn verder door te ontwikkelen.

Voor een deel van zijn collectie maakt Bcy gebruik van jeans jackets, speciaal voor hem geselecteerd door kringloopwinkel Het Goed Boxtel.

Deze jackets zijn te bewonderen en te koop op 23 december op de locatie van Het Goed Boxtel. Op die dag neemt Bcy het publiek mee in zijn werkproces. Kinderen kunnen onder begeleiding van hun ouders een T-shirt beschilderen. Deze workshop is GRATIS en natuurlijk zorgen we voor iets lekkers.

Het Goed stelt voor deze live paint act T-shirts ter beschikking. De gebruikte verf is niet uitwasbaar, dus kom in je oude kloffie en schilder een super cool item voor jezelf of maak een uniek geschenk voor de kerstdagen!

Kringloopwarenhuis Het Goed

Het Goed zet zich samen met de gemeente en partners in voor hergebruik van goederen en voor passende werkgelegenheid. Bij Het Goed kunnen mensen op een laagdrempelige manier werkervaring op doen. Hierdoor hebben zij daarna een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. In totaal werken ongeveer 65 medewerkers bij Het Goed Boxtel. Door de eigentijdse uitstraling, het ruime aanbod en de goede service mogen we jaarlijks rekenen op duizenden bezoekers de winkel. Het Goed is PSO gecertificeerd en behoort daardoor in Nederland tot de koplopers op het gebied van sociaal ondernemen.