Nieuws uit Best

Terug naar alle nieuwsberichten

Kleding tot kunst verheffen.

24 november 2017

Live Paint Art on Fashion door Bcy bij kringloopwinkel Het Goed Best.

Bcy is met name gefascineerd door hergebruik van bestaande kleding. Hij geeft gedumpte kleding een eigen look en heeft hiermee inmiddels een eigen stijl ontwikkeld, waarmee hij zich onderscheidt van de crowd.

Met verf, penseel, drukwerk en experimentele technieken bewerkt hij kledingstukken tot unieke kunstwerkjes. Tijdens zijn mode opleiding loopt Bcy stage bij Citydwellers in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven.

Hier lanceert hij in november 2017 zijn eigen mode label STEVEN BLANCO en gaat zijn grote wens in vervulling. Het enthousiasme van het winkelend publiek geeft een enorme boost om zijn lijn verder door te ontwikkelen.

Voor een deel van zijn collectie maakt Bcy gebruik van jeans jackets, speciaal voor hem geselecteerd door kringloopwinkel Het Goed Best.

Deze jackets zijn te bewonderen en te koop op 2 december op de locatie van Het Goed Best. Op die dag neemt Bcy het publiek mee in zijn werkproces. Kinderen kunnen onder begeleiding van hun ouders een T-shirt beschilderen.

Het Goed stelt voor deze live paint act T-shirts ter beschikking. De gebruikte verf is niet uitwasbaar, dus kom in je oude kloffie en schilder een super cool item voor jezelf of maak een uniek geschenk voor Sinterklaasavond.

25 jaar Het GOED, goed bezig!