Vestiging Hoogeveen

hoogeveen1.jpghoog3-08.jpgGratamastraat 12 (routebeschrijving)   
7903 AH  Hoogeveen
T (0528) 23 40 40
F (0528) 23 49 88
hoogeveen@hetgoed.nl
1525 m2 verkoopvloeroppervlakte

Openingstijden

Maandag
09.00 - 17.30
Dinsdag
09.00 - 17.30
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 17.30
Vrijdag
09.00 - 17.30
Zaterdag
10.00 - 17.00


 

Assen, Emmen en Hoogeveen geven dvd Asman weg

De bibliotheek heeft een een videoregistratie van het concert van de Drentse popgroep Asman in de televisiestudio van de bibliotheek Assen gemaakt, waarvan een professionele DVD uitkomt.
Het concert in de televisiestudio speelt zich af in een retro decor met meubels en attributen uit onze winkels. Het Goed in Assen, Emmen en Hoogeveen geven daarom van 27 januari tot 10 februari 2014 een gelimiteerde pré-oplage van de dvd weg aan leden van de bibliotheek. In dezelfde periode houden de bibliotheken in Assen, Emmen en Hoogeveen een ledenwerfactie, waarbij nieuwe leden twee gratis kaartjes voor het avondvullende concert van Asman in De Nieuwe Kolk op 22 februari cadeau krijgen.

Jij helpt ons bij onze missie

Het Goed Hoogeveen heeft afgelopen jaar met 38 medewerkers 939.000 kilo gebruikte spullen ingezameld. Zo zorgen wij, samen met jou, voor een schoner milieu en zinvolle werkgelegenheid.


Brengen en ophalen

Het Goed Hoogeveen zamelt jouw nog herbruikbare spullen in. Je kunt jouw spullen afgeven bij de winkel aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Wanneer je in de gemeente Hoogeveen of De Wolden woont haalt Het Goed jouw spullen gratis bij jou thuis op. Alleen in de gemeente Hoogeveen haalt Het Goed ook gratis jouw grofvuil op.


Ophaaldienst
Voor het ophalen van spullen kunt u een afspraak maken met Het Goed Hoogeveen, (0528) 23 40 40 of kringloop@hetgoed.nl. In overleg haalt Het Goed Hoogeveen ook complete inboedels op.
Spullen die niet geschikt zijn voor hergebruik, zoals tuinafval, bouw- en sloopafval en chemisch afval kun je afgeven bij de Gemeentewerf in Hoogeveen.
Daarnaast rijdt Het Goed elke maand met de restgoedwagen door Hoogeveen voor het inzamelen van restgoed, zoals drankkartons, blik/metaal, textiel, klein huisraad en papier (zie ook ‘Afvalwijzer’ en www.hoogeveen.nl/vrijepagina.aspx?pageID=129).

Geschikt
De volgende spullen zijn voor Het Goed herbruikbaar:
Meubels, lampen, boeken, servies, kleding, elektrische apparaten en tuinmeubels.
Niet geschikt zijn: chemisch afval, grofvuil, CFK-houdende koelapparatuur en kapotte meubels.


Inboedelservice

Voor het brengen van herbruikbare spullen en/of complete inboedels kun je ook gebruikmaken van onze gratis inboedelbakservice. Met onze inboedelbak krijg je ook de beschikking over een steekwagen, meubelkarren, verhuisdozen en dekens.

Veegschoon
Heb je een 'bijna' complete inboedel dan kunnen de medewerkers van Het Goed de woning voor je leeghalen. Als extra service kunnen b.v. gordijnrails, zonwering, lampen en vloerbedekking worden verwijderd. De woning kan dan 'veegschoon' worden opgeleverd. De eventuele kosten van deze service zijn afhankelijk van de situatie. Wij komen eerst bij je langs voor een inventarisatie en bespreken dan de gang van zaken.

Textiel
Op verschillende locaties in de gemeente Hoogeveen staan textielcontainers, waarin je jouw kleding, schoenen en woningtextiel kunt deponeren (graag in een plastic tas).
De containers bevinden zich op de volgende locaties:

  1. Grote Beer
  2. Nijennering
  3. Beukemaplein
  4. Schutsplein
  5. Beetseplein
  6. Stoekeplein
  7. Kaaplaantje
  8. Wielewaal
  9. De Werf
  10. Erflanden
  

Kies uw gemeente

afspraakplannen.gif

etalage button kopie.gif